Naiset ja autot

Autokaupoilla eli naiset ja autot

Autokaupoilla eli naiset ja autot

Nainen autokaupassa ei ole enää mikään ihmettelyn aihe ja pitää myös sekin todeta, että autokauppiaatkaan eivät enää tytöttele samaan tahtiin kuin ennen. Joten nyt lähdetään kauppoja hieromaan ihan samalta viivalta miesten kanssa. Mutta onko sinulle yllätys se, että miehet miettivät auton ostoa tunteella ja naiset järjellä? Näin se vain on! Ja yhä useampi nainen on päättämässä auton ostosta yhdessä miehen kanssa. Meille naisille on tärkeää, että kustannukset pysyvät kurissa, on sitten kysymyksessä vakuutukset, polttoaineenkulutus tai se kaikki rahavuori, mikä kuluu huoltoihin. On silti yksi asia, joka meidän naistenkin pitää ottaa kotiläksyksi. Meidän pitää opetella tinkimään auton hinnasta. Niissä on todellakin paljon ilmaa.

Naiset ja autot ovat joidenkin mielestä aika mahdoton yhdistelmä ja vielä pahempi on auton vianhaku. Mutta eikö se autosta se kummallinen ääni tule, jos autolla ajaa ja ääntä kuuluu? Vaikea vain sanoa, että mistä.

Auton vianhaku jätetään miehille

Vianhaku on niin monimutkainen toimenpide, että se on helpompaa jättää viisaammille. Jos ei tiedä, millä nimillä niitä osia nimittelee, on vaikea selkosuomella kertoa, mikä sitä autoa riivaa. Onhan siinä niitä merkkivalojakin, mutta eihän nekään kaikkea kerro. Tai jos kertoo, niin jotenkin ihan kummallisen mystisesti.

Eikö huollossa ole miehet sitä varten, että he työkseen etsivät niitä vikoja ja sitten he korjaavat kaiken huolellisesti? Vien auton vain huoltoon ja kerron, että nyt on päässyt menemään jokin vika ihan rikki. Sillä pohjalta on arvio hinnasta annettava ja arvio siitä, että milloin auton voi huollosta noutaa. Näin yksinkertaista se on.

Kumpi on hankalampaa, kodin tekniikka vai autot?

Kumpi on hankalampaa, kodin tekniikka vai autot?

Autot ovat käyttöesineitä, ei niiden kanssa voi tunteilla. Mutta jos tielle jää, niin toki siinä itku pääsee. Matkanteko jää siihen, ja pitäisi vielä hoitaa monta asiaa sekä viedä lapset harrastuksiin. Itku ei tule auton takia vaan enemmänkin suunnattomasta harmituksesta. Ja siitä, että en oikein tiedä kenelle pitäisi soittaa ensimmäisenä ja kertoa nämä huonot uutiset.

Jos joku on kummallista, niin kodintekniikka. Pesukone ei suostu linkoamaan, vaan se väittää, että pyykki ei ole rummussa tasan. Ja uskokaa tai älkää, mutta tämän se kertoi vilkuttamalla kaikkiaan neljää valoa eikä sen kummempaa selitystä. Jäin siinä pohtimaan, että se kertoo kilomäärät ja pesuajan, mutta tämän tärkeän asian jätti kertomatta. Kukahan sen pesukoneen lienee suunnitellut? Ehkä olisi pitänyt kysyä neuvoa.

Naiset ja autot ovat mainio yhdistelmä

Naiset ja autot tuovat varmasti myös monen miehen elämään iloa ja naurun aihetta. Se teille miehille suotakoon, koska nauru ihan ehdottomasti pidentää ikää. Seittipaja on sitä mieltä, että kaikenlaisia kommelluksia sattuu, jos ei ihan kaikkia asioita täydellisesti osaa. Meillä naisilla on tapana monia asioita opetella kantapään kautta ja korkeiden korkojen ansiosta, ne kantapäät on suhteellisen kaukana. Tästä syystä opettelu kestää kauan ja on tehtävä hankalimman mukaan. On meistä naisista rekkakuskeiksikin, joten hyvähän tämä meidän tilanne on.

Auton hankinta on siis miehelle tunnetta ja naiselle järkeä. Nainen autokaupassa järkeilee, mutta ei tingi, kun taas mies tunteilee ja tinkii. Sekin on vielä paljastettava, että mies voi jättää auton ostamatta, jos se on väärän värinen. Naisilla ei samaa ongelmaa ole. Joten kuka perheessä sitä punaista autoa on ostamassa, minä vai hän? Nämä autokauppa käyttäytymiset oli ihan tutkittua faktaa, joten vitsinä sitä ei kerrottu.