Siirry suoraan sisältöön
Seittipaja » Tietoa sivusta

Tietoa sivusta

naisetteknologiaSeittipaja on henkilökohtainen blogini, jossa minä, tuiki tavallinen suomalainen perheenäiti, tutustun teknologian maailmaan. Ajatus lähti aidosta kiinnostuksesta teknologiaa ja sen tulevaisuutta kohtaan, mutta ongelmana oli tiedon puute. Kahden pienen lapsen äitinä arki on kiireinen ja päiviin mahtuu monenlaisia kommelluksia, mutta voisiko teknologian avulla helpottaa arkea?

Haluan jakaa kokemukseni teknologian tutkimisesta ns. tavallisen pulliaisen kannalta, eli ihan perusasioista lähdetään. Itselläni ei ole teknologiaan liittyvää koulutusta, mutta intoa antaa alalla toimiva aviomies, tosin asiantuntemuksensa vuoksi hän näkee teknologian hieman eri tavalla kuin minä. En halua missään nimessä vähätellä naisten roolia teknologiassa tai antaa sitä kuvaa, että naisena en ymmärtäisi teknologiaa. Minua vain kiinnostaa teknologia ja se, miten sillä voi vaikuttaa tavallisen naisen elämään!

Jos kiinnostuit asiasta, liity joukkoon ihmettelemään nykypäivän teknologian ihmeitä! Vinkkejä ja palautetta saa antaa. Mikäli etsit motivaatiota, lue tämä Forbes-lehden artikkeli naisista ja heidän vaikutuksestaan tekniikan alaan.