Ruuanlaiton ja grillaamisen ehdoton hitti suoraan suolakaivoksesta.Suolakivien päällä valmistettu ruoka saa tasaisen suolauksen ja lisäksi kristallisuolan terveelliset mineraalit. Suolatiilen päällä kypsennät lihan, kalan ja vihannekset tai paistat munan. Kiven voi myös pakastaa, jolloin jääkylmä tiili sopii esimerkiksi kylmien juomien tai ruokien “coolerina”.Käyttöohje: Kuumenna suolakiviä joko uunissa 30-40 minuuttia 250 Cº tai grillissä 25 minuuttia. Nosta kivet kuumuutta kestävän alustan päälle ja aseta kypsennettävä ruoka kuumen tiilien päälle. Kääntele ja mausta. Suolaa ei tarvitse lisätä, sillä ruoka suolaantuu tasaisesti kauttaaltaan. Jos kivi jäähtyy, voit laittaa sen takaisin uuniin tai grilliin ja hetken päästä se on taas käyttövalmis.Puhdistus: Pese kädenlämpöiseksi jäähtynyt suolakivi käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja harjalla, kuivata paperipyyhkeellä ja aseta kuivausritilälle. Oikein puhdistettuna suolatiilen käyttöikä on vuosia, ja suolan antimikrobiset ominaisuudet takaavat sen, että tiili on aina hygieninen käyttää. Kivien tummuminen ei vaikuta tiilen käyttöön.