Esittelyssä epilaattorit!

post thumb
Teknologia
by Sonja/ on 19 Jul 2020

Esittelyssä epilaattorit!

Epilaattoreita on olemassa todella monenhintaisia ja ominaisuuksiltaan erilaisia. Tässä kirjoituksessa esittelemme jokaisesta hintaluokasta yhden, kerromme ominaisuuksista ja siitä mikä mikä tekee tuotteesta hyvän tai huonon.

Philips HP6341/00 -ladyshaver 18,90€

Tässä epilaattorissa on pieni ajopää, joka ajaa koko kehon karvat nopeasti ja turvallisesti. Tuote on soveltuva sekä kuiva-että märkäajoon ja halvasta hinnasta ja pienestä koostaan huolimatta on aikamoisen tehokas laite.

Braun Silk epil Lady Shaver LS 5160 Wet&Dry-ladyshave 39,90€

Tässä epilaattorissa on yhteensä neljä leikkaavaa kärkeä. Muotoilu on muita epilaattoreita pehmeämpi ja kyseinen tuote toimii paristoilla.

Remington EP7020 4-in-1 epilaattori/ladyshaver 69,90€

Nyt puhutaankin jo vähän laadukkaammasta tuotteesta, joka toimii verkovirralla. Tämän epilaattorin ajopää on vesipestävä ja siinä on lisäominaisuutena tehokkaat 40 pinsettä jotka auttavat omalta osaltaan ihokarvojen siistimisessä.

Philips BRE630/00-epilaattori 84,90€

Tämä kyseinen epilaattori nostaa ihokarvat hyvään ajoasentoon joka maksimoi ajamisen tuloksen laadun. Ajopää koostuu erityisitä keraamisista levyistä, jotka tarttuvat karvaan tiukasti ja pingoittavat ne irti ihosta. Tämä epilaattori on tehokkuudestaan huolimatta todella hellävarainen ja ajotulos kestää pitkän aikaa. Mahdollisuus sekä kuiva-että märkäajoon.

Braun Silk-épil 7 7-561 -epilaattori 129,90€

Tämä on niin kutsuttu seuraavan sukupolven epilaattori, joka pystyy hoitelemaan kaikkein lyhyimmätkin ihokarvat tehokkaan hellävaraisesti. Laite on langaton, joka antaakin sen käytettävyydelle upeaa joustavuutta. Tätä epilaattoria voi käyttää niin suihkussa kuin kylvyssä.

Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961 4-in-1 Wet & Dry -epilaattori 179,90€

Silk Epil ominaisuuden sisältävä epilaattori, joka poistaa kaikki ihokarvat vaivattomasti. Tuote on langaton ja toimii sekä kuiva-että märkäajossa. Tuotteessa on myös MicroGrip pinsetit, jotka tehoavat niihin kaikkiin lyhyimpiin karvoihin todella uskomattoman hyvin. Kääntyvän ajopään ansiosta helppo ja mukva käyttää. Nopea ladattavuus, vain tunnin latauksella 40 minuutin ajokaika. Mukana myös kuorintaharja, jonka avulla iholle saa silkkisen tunnun.