Vaihda sijaintiasi F-Securen Freedomella

post thumb
Teknologia
by Sonja/ on 01 May 2020

Vaihda sijaintiasi F-Securen Freedomella

Onko sinulla jokin suosikkisarja, jota haluaisit seurata, mutta et voi tehdä niin maantietellisistä rajoituksista johtuen? F-Securen Freedome mahdollistaa VPN-sijaintinsa takia suosikkiohjelmien seurannan kotimaan ulkopuolelta. Ohjelman voi ostaa käyttöön lukuisille eri laitteille. Hinta määräytyy sen mukaan, kuinka monta laitetta henkilö haluaa suojata. Vuositilaus useammallekin laitteelle on erittäin kohtuuhintainen. Kaikkein parasta on, että tällä palvelulla on Avainlippu!

Miten yhteys toimii?

Käyttäjän kannalta yhteys toimii erittäin helposti, sillä henkilön täytyy ainoastaan valita itselleen sopiva kohde, johon hän siirtää yhteytensä. Valikon joukossa on lähemmäs 20 maata, joiden joukosta voi valita itselleen sopivan paikan. Käytännössä käyttäjä pääseekin siis selailemaan internetin välityksellä tietoja, joihin hän ei muuten pääsisi käsiksi kotimaastaan käsin! Monet suurimmat kaupalliset televisiokanavat ovat esimerkiksi tehneet maantieteellisiä rajoitteita, joiden takia ohjelmaa ei voi seurata Suomen ulkopuolelta. Tämä yhteys siirtää kotipaikaksi Espoon, jonka ansiosta suosikkisarjaa voi katsoa ulkomailta käsin.

Yhteys sisältää erinomaisia etuja myös Suomesta käsin käytettäessä. Freedome mahdollistaa, että esimerkiksi maksullisten televisiokanavien ohjelmia voi seurata veloituksetta esimerkiksi Ruotsin television välityksellä. Tällä tavalla voi välttää jopa satojen eurojen maksut vuodessa, kun investoi kyseiseen ohjelmaan. Seuraaminen onnistuu perinteisen päätelaitteen lisäksi mobiililaitteella, joten suosikkisarjaa voi katsella esimerkiksi lentokonetta odotellessa kentällä tai Kanarian aurinkorannalla makoillessa.

Käytä internetiä turvallisesti

Freedomen käyttäjä voi niin ikään nauttia turvallisesta selailukokemuksesta, sillä se suojaa haitallisilta sovelluksilta ja nettisivustoilta. Asiakkaan ei tarvitse siis olla huolissaan siitä, tuleeko koneelle mahdollisia hyökkäyksiä, koska ne voidaan ennaltaehkäistä. Omia pankkitietojakin voi selata julkisessa verkossa, sillä ulkopuolisten pääsy tietoihin suojataan erittäin tehokkaasti. Tämä sovellus edesauttaa siis monelta eri näkökulmalta, joten se tuo käyttäjilleen lukuisia erilaisia mahdollisuuksia ottaa kaikki mahdollinen hyöty irti pilvipalveluista.