Vuoden 2016 turhimmat laitteet

post thumb
Teknologia
by Sonja/ on 15 Oct 2020

Vuoden 2016 turhimmat laitteet

Vuosi 2016 on lopuillaan ja Iltasanomien DigiToday on julkistanut vuoden surkeimmat digitaaliset vekottimet.

  1. alaxy Note 7

Suurimmalle osalle Galaxy Note 7 tuo mieleen räjähtävät puhelimet. Tämä oli korealaisyhtiön pyrkimys himmentää Applen uuden iPhonen hohtoa. Pahinta tässä katastrofissa oli Samsungin toinen yritys samalla puhelimella, joka johti uusiin tulipaloihin, jonka jälkeen se vedettiin pois markkinoilta.

  1. ”Hoverboardit” eli henkilökuljettimet

Vaikka nimi lupailee leijumista, nmä kaksipyöräiset liikkumalaudat eivät todellanaan leiju. Sen sijaan niitä on mennyt savuna ilmaan useampikin kappale. Kohu syttyvistä hoverboardeista jo viime jouluna ja jotkin maat ovat asettaneet niille maahantuontikieltoja.

  1. GoPro Karma

Tämä GoPron lennokki ei koskaan lehntänyt. Lennokilla oli vaikeuksia pysyä ilmassa. Marraskuussa yhtiö päätti vetää lennokit pois markkinoilta, koska ne saattoivat sammua kesken lennon ilmassa.

  1. Designed by Apple in California

Apple julkaisi kuvakirjan omista tuotteistaan. Hintava kuvakirja keskittyy mainostamaan yhtiön tarjontaa vuodein varrelta samaan aikaan, kun sitä syytetään ideoiden puutteesta.

  1. Mannatech Ambrotose

Jauhe, jonka pitäisi tehdä ammattimaisista pelaajista parempia. Arvatkaa, toimiko jauhe?

  1. Apple iPhone 7

Applen uusin versio iPhonesta ei juurikaan pystynyt tarjoamaan mitään uutta yhtiön 10 -vuotisen puhelintaipaleen jälkeen. Ja kaiken lisäksi kuulokeliitin hävisi!